آشپزی

فیلم جی | آموزش تصویری: راز و رمز کشک بادمجان (2021)

فیلم جی | آموزش تصویری: راز و رمز کشک بادمجان (2021)
2 minutes
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/02db42d49faaee038f4e04e8ee26537cd0243ff5_1614704466.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_600,w_600/quality,q_90

سرویس غذاخوری 26 پارچه آذین اوپال کد 815

سرویس غذاخوری 26 پارچه آذین اوپال کد 815
سرویس غذاخوری 26 پارچه آذین اوپال کد 815
۳۴۴,۰۰۰ تومان
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/1053899.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_600,w_600/quality,q_90

سرویس غذاخوری 102 پارچه چینی زرین ایران سری رادیانس مدل White درجه یک

سرویس غذاخوری 102 پارچه چینی زرین ایران سری رادیانس مدل White درجه یک
سرویس غذاخوری 102 پارچه چینی زرین ایران سری رادیانس مدل White درجه یک
۲,۶۷۵,۰۰۰ تومان
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/114971604.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_600,w_600/quality,q_90

سرویس غذاخوری 30 پارچه مدل A100

سرویس غذاخوری 30 پارچه مدل A100
سرویس غذاخوری 30 پارچه مدل A100
۶۸.۲میلیونتومان
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/3990401.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_600,w_600/quality,q_90

سرویس غذاخوری 28 پارچه پارس اوپال مدل 229

سرویس غذاخوری 28 پارچه پارس اوپال مدل 229
سرویس غذاخوری 28 پارچه پارس اوپال مدل 229
۸۰۸,۰۰۰ تومان

برترین‌ها: کشک، این خوراکی خوشمزۀ شور و کمی ترش یکی از فرآورده‌های فرعی شیر محسوب می‌شه که در روش سنتی از جوشوندن و غلیظ کردن دوغی که بعد از کره‌گیری باقی مونده و یا از ماست بدون چربی تهیه‌ش می‌کنن. کشک یه محصول صددرصد ایرانیه و بنابراین غذاهایی هم که توی پخت‎شون از کشک استفاده می‌شه معمولا از خوراکی‌های سنتی ایران محسوب می‌شن.

این بار طرز تهیۀ یکی از همین غذاهای کشک‌دار پرطرفدار و خوش‌طعم رو براتون انتخاب کردیم: «کشکِ بادمجان» که ظاهرا اوایل بیشتر توی کرمان و کاشان طبخ می‌شده اما امروز دیگه روی سفرۀ همه ایرانی‌ها دیده می‌شه.

مواد لازم:

  • بادمجان: ۴ عدد، معادل یک کیلوگرم (ترجیحا تازه و قلمی)
  • کشک: یک پیمانه
  • پیاز: یک عدد بزرگ
  • گردو: نصف پیمانه خرد شده (ریز باشه در حدی که هنوز زیر دندون بیاد)
  • نعناع خشک: یک قاشق سوپ‌خوری
  • سیر: چند حبه

فیلم جی | آموزش تصویری: راز و رمز کشک بادمجان (2021)
 

طرز تهیه خوراک مرغ ترش و شیرین

اول از همه بادمجون‌ها رو پوست می‌کنیم و به صورت ورقه‌ای برش می‌زنیم. ورقه‌هایی که نه خیلی نازک باشه و نه خیلی ضخیم. روی بادمجون‌ها نمک می‌پاشیم و می‌ذاریم به مدت یک ساعت تو آبکش بمونن تا تلخی‌شون بره، بعد با آب سرد می‌شوریمشون. دوباره می‌ذاریمشون توی آبکش تا آب اضافه‌شون بره و اگر لازم بود با دستمال خشک‎شون می‌کنیم. خب؛ دیگه معطلش نمی‌کنیم و توی یه تابه کمی روغن می‌ریزیم و با شعلۀ متوسط بادمجون‌ها رو سرخ می‌کنیم. اونقدری که نرم بشه و از حالت خام در بیاد.

 

آموزش تصویری: راز و رمز کشک بادمجان

آموزش تصویری: راز و رمز کشک بادمجان

آموزش تصویری: راز و رمز کشک بادمجان

سرخ‎کردنشون که تموم شد، با گوشت‌کوب بادمجون‌ها رو له می‌کنیم. فقط یادتون باشه اینکار رو با گوشت‌‎کوب برقی و سایر دستگاهای مخلوط کن انجام ندین چون بادمجون زیادی خمیری می‌شه و بافتش رو از دست می‌ده.

آموزش تصویری: راز و رمز کشک بادمجان

آموزش تصویری: راز و رمز کشک بادمجان

خب حالا پیازهایی رو که به صورت درشت رنده کردیم با کمی روغن و زردچوبه تفت می‌دیم تا طلایی بشن و بعد بادمجون‌های له‎شده رو بهش اضافه می‌کنیم. در این مرحله می‌تونین گردو رو هم اضافه کنید و البته اگر دوست دارین یه مقدارشو برای تزیین نگه دارید.

آموزش تصویری: راز و رمز کشک بادمجان

آموزش تصویری: راز و رمز کشک بادمجان

حالا نوبت به اضافه‎کردن اصل ماجرا یعنی کشک می‌رسه. کشکی که البته از قبل با کمی آب رقیقش کردیم و گذاشتیم چند دقیقه‌ای بجوشه. بعد از اضافه‎کردن کشک، مایۀ کشک بادمجون رو یه خرده دیگه روی حرارت هم می‌زنیم تا خوب جا بیفته. حالا یه مقدار نعناع داغ و سیر داغ رو به کشک بادمجون اضافه می‌کنیم و یه مقدارش رو هم نگه می‌داریم برای تزیین روی غذا.

آموزش تصویری: راز و رمز کشک بادمجان

آموزش تصویری: راز و رمز کشک بادمجان

فقط حواستون باشه سیر و نعناع خیلی خیلی زود می‌سوزه و مزه‌شون تلخ می‌شه. برای داغ‎کردن نعنا فقط کافیه روغن رو توی یه تابۀ کوچیک گرم کنید و بعد از اینکه از روی حرارت برش داشتید؛ نعناع خشک رو اضافه کنید و به سرعت هم بزنید.

آموزش تصویری: راز و رمز کشک بادمجان

خب حالا کشک بادمجون رو در ظرف مناسب بریزید و با کشک و پیاز و نعنا و سیر و گردو (بعضی‌ها از گوشت چرخ‌کردۀ سرخ‌شده هم استفاده می‌کنن) روش رو تزیین کنید و با نون تازه نوش جان کنید. اگر سبزی خوردنِ تازه و ترشی لیته و دوغ هم دور و برتون بود که دیگه واقعا خوش به حالتون شده. جای همه دوستان رو خالی کنید. نوش جان.

آموزش تصویری: راز و رمز کشک بادمجان

آموزش تصویری: راز و رمز کشک بادمجان

آموزش تصویری: راز و رمز کشک بادمجان

آموزش تصویری: راز و رمز کشک بادمجان
2 minutes
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/02db42d49faaee038f4e04e8ee26537cd0243ff5_1614704466.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_600,w_600/quality,q_90

سرویس غذاخوری 26 پارچه آذین اوپال کد 815

سرویس غذاخوری 26 پارچه آذین اوپال کد 815
سرویس غذاخوری 26 پارچه آذین اوپال کد 815
۳۴۴,۰۰۰ تومان
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/1053899.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_600,w_600/quality,q_90

سرویس غذاخوری 102 پارچه چینی زرین ایران سری رادیانس مدل White درجه یک

سرویس غذاخوری 102 پارچه چینی زرین ایران سری رادیانس مدل White درجه یک
سرویس غذاخوری 102 پارچه چینی زرین ایران سری رادیانس مدل White درجه یک
۲,۶۷۵,۰۰۰ تومان
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/114971604.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_600,w_600/quality,q_90

سرویس غذاخوری 30 پارچه مدل A100

سرویس غذاخوری 30 پارچه مدل A100
سرویس غذاخوری 30 پارچه مدل A100
۶۸.۲میلیونتومان
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/3990401.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_600,w_600/quality,q_90

سرویس غذاخوری 28 پارچه پارس اوپال مدل 229

سرویس غذاخوری 28 پارچه پارس اوپال مدل 229
سرویس غذاخوری 28 پارچه پارس اوپال مدل 229
۸۰۸,۰۰۰ تومان
فیلم جی | آموزش تصویری: راز و رمز کشک بادمجان (2021)

لینک مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا