آشپزی

فیلم جی | چرا رویه‌ی کیک‌ها ترک می‌خورد؟ (2021)

فیلم جی | چرا رویه‌ی کیک‌ها ترک می‌خورد؟ (2021)
2 minutes
blank
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/02db42d49faaee038f4e04e8ee26537cd0243ff5_1614704466.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_600,w_600/quality,q_90

سرویس غذاخوری 26 پارچه آذین اوپال کد 815

سرویس غذاخوری 26 پارچه آذین اوپال کد 815
سرویس غذاخوری 26 پارچه آذین اوپال کد 815
۳۴۴,۰۰۰ تومان
blank
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/121715683.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_600,w_600/quality,q_90

سرویس غذاخوری 25 پارچه آذین اوپال کد 600

سرویس غذاخوری 25 پارچه آذین اوپال کد 600
سرویس غذاخوری 25 پارچه آذین اوپال کد 600
۲۹۸,۵۰۰ تومان
blank
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/1053899.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_600,w_600/quality,q_90

سرویس غذاخوری 102 پارچه چینی زرین ایران سری رادیانس مدل White درجه یک

سرویس غذاخوری 102 پارچه چینی زرین ایران سری رادیانس مدل White درجه یک
سرویس غذاخوری 102 پارچه چینی زرین ایران سری رادیانس مدل White درجه یک
۲,۶۲۰,۰۰۰ تومان
blank
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/114971604.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_600,w_600/quality,q_90

سرویس غذاخوری 30 پارچه مدل A100

سرویس غذاخوری 30 پارچه مدل A100
سرویس غذاخوری 30 پارچه مدل A100
۶۲.۲میلیونتومان

وب‌سایت حیاط خلوت: کیک نوعی شیرینی با منشأ اروپایی است که در تهیهٔ آن معمولاً چهار مادهٔ اصلی آرد، شکر، تخم مرغ و کره بهم زده شده و پس از درآمدن به حالت اسفنجی، پخته می‌شوند. به علاوه در برخی از انواع گوناگون کیک‌ها، از موادی چون نشاسته،روغن، میوهٔ درخت و یا خشکبار و مایعاتی مثل شیر، آب یا آب‌میوه و ادویه‌جات گوناگون و همچنین از ماده‌ای برای حجم دادن به خمیر مثل بیکینگ پودر یا خمیرترش نیز استفاده می‌شود.

ترک خوردن روی کیک به دلیل یکی از اتفاقات زیر است :

اگر قسمت وسط کیک شما بالا آماده و ترک خورده است، مهمترین علت دمای بیش از اندازه فر شماست؛ اما دلایل دیگری نیز می تواند داشته باشد.

  •  مقدار بیکینگ پودر را همیشه دقیق اندازه گیری کنید. مقدار زیاد بیکینگ پودر و همچنین جوش شیرین یکی از دلایل ترک خوردن کیک می باشد.
  •  مواد بیش از حد مخلوط شده است.
  •  میزان آرد مورد استفاده زیاد و مایعات مورد استفاده کم بوده است.
  •  کیک در طبقات بالاتر از طبقه وسط فر طبخ شده است. (هنگام گرم کردن فر، توری فر را در طبقه وسط قرار دهید.)
  •  تا ۳۰ دقیقه اول پخت، درب فر را به هیچ عنوان باز نکنید؛ زیرا علاوه بر خوابیدن پف کیک، هوای گرم داخل فر خارج و باعث تغییر در دمای پخت می شود.
2 minutes
blank
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/02db42d49faaee038f4e04e8ee26537cd0243ff5_1614704466.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_600,w_600/quality,q_90

سرویس غذاخوری 26 پارچه آذین اوپال کد 815

سرویس غذاخوری 26 پارچه آذین اوپال کد 815
سرویس غذاخوری 26 پارچه آذین اوپال کد 815
۳۴۴,۰۰۰ تومان
blank
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/121715683.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_600,w_600/quality,q_90

سرویس غذاخوری 25 پارچه آذین اوپال کد 600

سرویس غذاخوری 25 پارچه آذین اوپال کد 600
سرویس غذاخوری 25 پارچه آذین اوپال کد 600
۲۹۸,۵۰۰ تومان
blank
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/1053899.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_600,w_600/quality,q_90

سرویس غذاخوری 102 پارچه چینی زرین ایران سری رادیانس مدل White درجه یک

سرویس غذاخوری 102 پارچه چینی زرین ایران سری رادیانس مدل White درجه یک
سرویس غذاخوری 102 پارچه چینی زرین ایران سری رادیانس مدل White درجه یک
۲,۶۲۰,۰۰۰ تومان
blank
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/114971604.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_600,w_600/quality,q_90

سرویس غذاخوری 30 پارچه مدل A100

سرویس غذاخوری 30 پارچه مدل A100
سرویس غذاخوری 30 پارچه مدل A100
۶۲.۲میلیونتومان
فیلم جی | چرا رویه‌ی کیک‌ها ترک می‌خورد؟ (2021)

لینک مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا